Parenting
in Perspective

svg divider

P&P is gestart als een uniek project en bestaat sinds 2010, waardoor het een geïntegreerde werking geworden is. Wij, begeleiders, van P&P zijn ongelooflijk trots op ‘ons’ werk. We geloven in P&P en dat we een verschil willen én kunnen maken voor vele kinderen. Dit trots-zijn kan je zien in allerlei zaken die we tot stand brengen binnen onze werking. We willen een aangename sfeer creëren voor onze P&P-kinderen, ouders en P&P-ouders, zonder de inhoud van de begeleidingen verloren te laten gaan.

Image

Parenting in Perspective

svg divider

Af en toe zetten we onze P&P-gezinnen graag in de bloemetjes voor al het harde 'werk' dat zij verrichten. We zorgen bijvoorbeeld elk jaar voor een paas- en kerstattentie. We organiseerden ook een barbecue als grote dank-je-wel, waarbij ze samen konden genieten van elkaars gezelschap en verhalen. Daarnaast zijn we samen naar een basket-wedstrijd gegaan in ons ‘geliefde’ Limburg, waar we samen met de P&P-gezinnen en kinderen supporterden. We voorzien ook interne vormingen, zodat P&P-ouders samen kunnen komen om ervaringen te delen en nieuwe inzichten te krijgen. Waarbij de focus ligt op het informeren en ondersteunen van elkaar. Jaarlijks organiseren we een eigen P&P-infomoment samen met Pleegzorg Limburg, om nieuwe gezinnen aan te spreken over onze werking. Ook op andere infomomenten van Pleegzorg Limburg kan je meer te weten komen over P&P. Maar ook broers en zussen vinden we belangrijk, waardoor we een eigen brussen (samensmelting van broers en zussen) werking hebben opgezet. Zo kunnen ze elkaars talenten en valkuilen verkennen en begrijpen. Ook een ouder-kind activiteit mag niet ontbreken in onze werking, zodat kinderen en ouders kunnen genieten van het samen spelen. Ook de media vind een plekje in ons trots-repertoire met enkele artikels.

Feest!

svg divider

Featured Icon 1

FEEST!

Want P&P bestaat 10 jaar. Een bijzondere pleegzorgvorm waarbij we kinderen uit de leefgroep een warme thuis bij een pleeggezin bieden - voltijds of enkele dagen per week of maand.

Featured Icon 1

10 JAAR P&P

Dat is tién jaar pleegzorg voor kinderen uit een leefgroep. Wil jij ook het verschil maken voor een kind uit een leefgroep? Ga dan snel naar de contactpagina.

Image